top of page

Dejting del 2

En bra början är att göra om gamla misslyckanden till tillgångar. Gå igenom dina gamla relationer noga och leta efter mönster. Vid en första anblick kan det vara svårt för vissa att se. Andra ser det supertydligt. Det kommer vara hjälpsamt för dig så du vet vad du INTE vill ha och vad du ska se upp med.


Gå igenom hur ni träffades, vad föll du för, hur lång tid tog det innan ni var ett exklusivt par, när började det bli mindre bra, om du har ett mönster att avvakta hitta någon annan innan du gör slut och lång tid in i relationen var det som du började uppmärksamma andra, fysiska drag, ursprung etc.


Fanns det varningsklockor du efterhand borde lyssnat på? Ex. Redan på första dejten drack hon lite för mycket och pratade mycket om sig själv och hennes framgångar. Jag tyckte att det var väldigt attraktivt att hon var en driftig kvinna men längre in i relationen visade det sig att hon hade grava alkoholproblem och var arbetsnarkoman"


Kartlägg också dina egna beteenden. Finns det beteenden hos dig själv som du verkligen inte vill ha. Att du blir klängig, blir stressad över att inte talas vid flera gånger om dagen, lätt blir svartsjuk, har sex på första dejten, flyttar ihop efter bara några veckor, försummar andra viktiga relationer etc.


Fanns det bra inslag i tidigare relationer som du gärna skulle vilja fanns i en framtida relation?


Det här kan vara svårt att göra på egen hand. Behöver du professionell hjälp är du varmt välkommen att kontakta mig.

77 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Är du beroende av kärlek?

Blev inbjuden till en så fin podd. Sara Mansouri driver podden Don’t wine about it. Du kan lyssna på oss här

Comments


bottom of page