top of page

Ibland är livet skoningslöst

Konsekvenserna av alla missbruk kan vara smärtsamma. Ibland är de känslomässiga konsekvenserna inte det enda som orsakar smärta.

Ekonomiska konsekvenser i olika former är vanligt. Det kan handla om att man helt plötsligt förlorar sin inkomst när man slutar sälja sex eller slutar utföra eskorttjänster, att man blir lämnad eller behöver lämna sin partner och blir drabbad ekonomiskt. Det kan handla om att man förlorat sitt jobb på grund av att man utagerat på jobbets datorer eller att man helt enkelt varit för sjuk i sitt missbruk och inte fått hjälp med långvarig frånvaro från arbetsmarknaden som resultat.


På New Beginning finns möjlighet att söka finansiering från Resurs Bank vilket jag är oerhört tacksam då de frångått sina principer och accepterat New Beginning som partner. Det finns dock de som inte kan ansöka om lån där heller.


Jag har alltid en eller ett par klienter Pro Bono dvs. avgiftsfritt. Just nu får jag mer förfrågningar än jag har möjlighet att ta emot och lägger därför upp ett donationskonto. Donationerna kommer oavkortat gå till att finansiera behandling till klienter med synnerliga skäl:


  1. Har försökt söka hjälp från socialtjänst och landsting tidigare

  2. Har en allvarlig problematik som kan vara potentiellt livsfarlig

  3. Har en stark motivation

  4. Lever under normalbelopp/existensminimum (4923:-/mån efter boendekostnad)

Vill du vara med och bidra?


Bankgiro 623-4959

Swish 123 190 16 36

Märk din insättning "Donation Pro Bono"
230 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page