top of page

Håll i dig...

Det här har varit en tung vecka. Många samtal och mejl från modiga hjälpsökande. Jag har hela tiden löpande intag i mina grupper. Blir det för många individer i varje grupp gör vi en ny. Hos mig ska det aldrig behöva ta tid att få hjälp.


I beroendevärlden säger man i bland att "jag nådde min botten". En bra beskrivning som många hjälpsökande kan känna igen sig i. Problemet många beroende har är dock minnet - att man glömmer bort den där bottnen efter ett tag.


Det gäller att komma ihåg den dagen man fattade beslutet att "DET HÄR ÄR MIN BOTTEN" och hålla i minnet av den känslomässiga smärtan som var så stark då. För egentligen finns det bara en definitiv botten och det är döden.


Det är anledningen till att det alltid ska gå att få en snabb tid hos mig; att den där "botten" egentligen bara handlar om timing; att någon måste finnas där just då vid den tidpunkten.


För att tillfriskna från vilket beroende som helst krävs en miljö präglad av värme, tolerans, tålamod och tillgänglighet och det är min främsta ambition att du som klient hos mig ska finna det här, oavsett vad du har med dig för erfarenheter.


Så till alla som sökt hjälp den här veckan - håll i er! Det kommer bli bättre.
339 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page